Get Adobe Flash player

10% Kedvezmény 2020.04.14 - 05.31-ig!

Felhívjuk Tisztelt Vevőink figyelmét, hogy Budaörsi Központi irodánkban a személyes Ügyfélfogadás a koronavírus miatt elrendelt Veszélyhelyzet fennállásáig  szünetel! Telefonos és email-es érdeklődéseikre, árajánlatkérésükre ezalatt is örömmel válaszolunk. Budapesti Bemutatótermeink     közül kettő továbbra is nyitva tart és fogadja személyes Érdeklődőinket. A tolóajtók és szekrények helyszíni felmérése és beszerelése változatlanul zajlik az ajánlott védekezési protokollt betartva. 

Megértésüket köszönjük!

Cégünkről

A Stanley Tolóajtó Kft. már 1995. óta gyártja Magyarországon a méltán világhírű STANLEY márkanévvel fémjelzett tolóajtós, csuklóajtós, és nyílóajtós gardróbszekrényeket, melyek maximális térkihasználásukkal már számos otthonban és irodában nyújtanak ideális megoldást tárolási problémákra.

Cégünk kizárólagos forgalmazója a STANLEY Wardrobe Systems összes termékének.

Ajtóvasalatainkat a Kanadai illetve Angliai anyacégtől szerezzük be, Magyarországi üzemünkben történik a méretregyártás, valamint az ajtóösszeszerelés. Saját tulajdonú asztalosüzemünkben és lapszabászatunkban készül a szekrénybelsők és egyéb kisbútorok méretregyártása. 
 
Értékesítési hálózatunkat az egész ország területére kiterjesztettük. Termékeink, mind a Budapesti, mind a megyei Képviselőinknél megrendelhetők.

Területi Képviselőink helyszíni felméréssel állnak az Önök rendelkezésére.

Tekintse meg árumintánkat, kérjen még ma területi képviselőinktől ingyenes ajánlatot, minden kötelezettség nélkül!

A tolóajtós gardróbok mellett  Cégünk 2006-ban megkezdte a Stanley kéziszerszámok forgalmazását is, mint Kis- és Nagykereskedés. A Stanley szerszámok teljes szortimentjét kínáljuk, beleértve természetesen az asztalosipari szerszámokat is. A folyamatos bővülés és érdeklődés miatt 2012-ben elkezdtük a Stanley FatMax és a DeWALT szerszámgépek értékesítését is. Szerszám kínálatunkat a "Szerszám Webáruház" linkre kattintva tekinthetik meg.