Tükör tolóajtók

A Stanley tükörajtó három féle színű tükörből készülhet: a hagyományos ezüst tükörből, a kissé barnás árnyalatú bronztükörből és az enyhén szürkés-kékes színű füsttükörből.

A Stanley tükörajtó nagy előnye, hogy megnöveli a térérzetet és világosabbá, tágasabbá teszi a helyiséget.

A tükörajtót egy szekrényen belül kombinálhatjuk természetesen bútorlap vagy egyéb, más típusú ajtóval is, de akár egy ajtón belül is megoszthatjuk a tükröt más anyagokkal.

A tükörre savmarási technológiával bármilyen minta tehető, illetve akár az egész tükröt telibe savmarathatjuk, így egy igazán különleges hatást kapunk.

A tükröt minden estben biztonsági fóliával látjuk el.

Bútorlapok

Tolóajtóink gyártásához kiváló minőségű Egger 8 és 18 mm-es bútorlapokat, míg szekrények gyártásához kizárólag 18 mm-es bútorlapokat használunk. Alapárasak a 8 mm-es lapok, a 18 mm-esek pedig négy árkategóriában rendelhetők. Az I. Kategória a legkedvezőbb áru (megegyezik a 8 mm-es bútorlap árával), majd Kategóriánkét növekszik az ár. A bútorlapok kódszáma előtt feltüntettük, hogy mely árkategóriába tartozik.
Tolóajtó árlistáink ennek segítségével használhatóak.

A pontos színválasztás érdekében kérjük fáradjon be valamelyik Bemutatótermünkbe vagy kérje Felmérő Kollégánktól a színmintakollekciónkat. 

8 mm-es bútorlapok

18 mm-es bútorlapok

Látványmodulunk segítségével nézze meg bútorlap színeinket különböző bútor típusokon is:

Színes üvegek

A színes üveges tolóajtók a legújabb trendet képviselik. A színes üvegek dekoratívak teli ajtóként is, de természetesen osztásbetétnek is kiválóak. A teli üvegajtókat minden esetben biztonsági fóliával látjuk el!
Színes üvegeink négyféle árkategóriából rendelhetők, az I. Kategóriában találhatók a legkedvezőbb árfekvésűek, míg a IV. Kategória a legmagasabb árértéket képviseli, mivel ebben a Kategóriában vannak az úgynevezett matelac színek, ezek savmart eljárással mattítottak, míg a többi színes üveg fényes felületű. 
Térelválasztó tolóajtóba kérhető hagyományos átlátszó üveg és kétféle sötétített átlátszó üveg: a barna Parsol vagy a szürke Parsol.

A pontos szín kiválasztásához kérje színmintánkat felmérő Kollégánktól vagy tekintse meg kínálatunkat Bemutatótermeinkben.

Színes üveges tolóajtó galéria

Savmart üveges tolóajtók

A savmart üveg áttetsző, de teljesen nem látszik át, tehát a fényt átengedi, de a mögötte lévő dolgok csak felsejlenek, de tisztán nem látszanak.

A savmart üveges, azaz más néven homokfújt üveges tolóajtó leggyakoribb alkalmazási formája a térelválasztás. Ajánlott a NUD térelválasztó tolóajtó és az Exkluzív tolóajtó esetében. Természetesen a savmart üveges tolóajtó szekrény elé is tehető, de ebben az esetben a szekrényben elhelyezett tárgyak körvonalai látszanak.

Amennyiben azt szeretnénk, hogy élvezhessük a savmart hatást, de egyáltalán ne látszódjanak a szekrényben lévő ruháink, akkor a savmart tükör rendelése javasolt. Mind a savmart üveg, mind a savmart tükör osztásbetétnek is kiváló bármelyik tolóajtó típusnál.

A teli savmart üveges ajtóknál az üveget minden esetben megedzük.

Savmart mintás üveg és tükör

Üveg- illetve tükör tolóajtóinkra bármilyen egyedi elképzelés szerinti savmart minta rendelhető!

A savmarási technológiai eljárás során az üveg illetve a tükör elveszíti megszokott fényét, bemattul. Ezt használjuk ki a minták elkészítése során. Akár maga a minta lehet savmart, akár az üveg illetve a tükör fényes része lehet a minta és a többi rész mattított. Természetesen az egész tükör egyben is lehet savmart, minta nélkül, ez a különböző színű tükröknél különböző hatást kelt. Teljesen más színű lesz a végeredmény a hagyományos ezüst tükör vagy a barnás bronz tükör illetve a kékes-szürkés füst tükör savmarása esetén.

Az üveg savmarásakor az üveg áttetsző marad, tehát a fényt ezután is átengedi, szekrény esetében a ruhák körvonalai látszani fognak. Savmart tükör esetében természetesen semmi sem látszik át.

A savmart üveget megedzük, a tükröt pedig biztonsági fóliával látjuk el!

Képeink ötletadó illusztrációk, az üvegre és a tükörre bármilyen egyedi minta kérhető.

Magasfényű és Szuper matt bútorlapok 

A Magasfényű bútorlapos tolóajtó egyben egy magasabb kategóriás megjelenést képvisel, akár csak Szuper matt bútorlapjaink.
Igazi elegancia.

Egyszínű, fautánzatú, illetve virágmintás változatban is kínáljuk. Tolóajtós szekrényünket úgy is elegánsabbá tehetjük, ha a hagyományos bútorlap tolóajtóba egy magasfényű vagy egy szuper matt bútorlap osztást teszünk. Így költséghatékonyan mégis egy exkluzív szekrényt kapunk.

Mintakollekciónk első részében a magasfényű bútorlapokat mutatjuk be, középső részén a virágmintásak találhatók, majd ezt követik a szuper matt lapok.


Magasfényű és Szuper Matt bútorlapos szekrény galéria

A magasfényű és a szuper matt bútorlappal készült tolóajtós szekrény méltán legszebb része a lakásnak.
Képeink ötletadó illusztrációk.

Fotónyomtatásos, fényképes tolóajtók, üvegmatricák

A fotókat tehetjük a teljes tolóajtó felületre is, de költséghatékonyabb megoldás, ha csak pl. az egyik tolóajtó középső részére helyezünk el egy szép és hangsúlyos képet.

A fotóbetétes tolóajtóval egy különleges, egyedi varázst kölcsönözhetünk lakásunknak. 

A képek a legújabb technológiával bútorlapra vagy üvegre nyomtatva készülnek. Időtállóak és kiváló minőségűek. 

Képek a www.shutterstock.com oldalról választhatók, a téma megadásával.
Természetesen kívánságra saját fényképet is nyomtathatunk a tolóajtóra, amennyiben az kellően nagy felbontású.

Vállaljuk még egyedi matricák elkészíttetését is, melyeket az üveg tolóajtókra ragasztunk fel. Ezek lehetnek pl. virágminták vagy más egyéb hozott motívumok is. 

Legújabb trend, ami egyre inkább a lakáskultúrában is megjelenik – a természet. Legyen az egy zöld trópusi növény vagy egy hangulatos erdő részlet, mindenképpen egy üde és egyedi színfoltja lesz lakásunknak.

Bambusz anyagminták

A természetes anyagokat illetve az egzotikus stílust kedvelőknek ajánljuk.
 
Mivel az általunk forgalmazott bambusz egy valóban teljesen természetes anyag, ezért szinte minden szállítmányban kis szín-, szövés- és szálméret eltérések lehetnek.

Tapétázott és Mágnestáblás tolóajtók

A tapétázott tolóajtót az Ön által hozott tapétázott ajtóbetétből készítjük el. Tolóajtó osztóbetétnek vagy a teljes tolóajtó felületre is tetszetős.  Gyerekszobába, dolgozószobába, irodába mágnestáblás tolóajtó elkészítését is vállaljuk.