Szekrénybelsők

A szekrény belsejébe különféle kialakításokat tudunk ajánlani, az egyszerübb akasztórudas-polcos beépítéstől
a komplett polc- és fiókrendszerig.

Hagyományos vagy légies

A szekrénybelső megoldható a hagyományos bútorlap oldalfalas-válaszfalas-polcos variációval illetve az új INFINITY alumínium vázas gardróbrendszerrel is, mely egy könnyed, légies belsőrészt biztosít.

Mindkét esetben minden elem méretre készül, a bútorlapokra alapárban 0,4 mm vastag PVC élfólia kerül, de természetesen 2 mm vastag PVC élfóliával is rendelhető, amely sokkal időtállóbb és a gyakori használat mellett sem sérülékeny, ez esetben azonban némi plusz költséggel kell számolni.

Variálhatóság

A szekrények belső oldalfalára és a válaszfalakra úgynevezett “sorfurat” kérhető, ennek segítségével igény szerint bármilyen magasságba tehetőek a polcok a későbbiekben is.

A ruhák praktikus elhelyezéséhez segítséget nyújtanak szekrénybelső kiegészítőink, melyeknek leírása és fotóillusztrációja a “Szekrény kiegészítők” link alatt található.

Ruhatár

Tervezésnél fontos tudni, hogy a tolóajtó sin kb. 8 cm-t elvesz a szekrény mélységéből, tehát ha 60 cm mély szekrényhelyre van szükségünk ruháink kényelmes elhelyezésére (az öltönyöknek és a kabátoknak kell kb. ennyi hely), akkor ajánlatos a szekrény külső méretét 68 cm-re tervezni.

Amennyiben a szekrény külméretéhez 45-50 cm-nél kevesebb hely áll rendelkezésünkre, akkor érdemes már a ruhákat kihúzható vállfatartóinkon elhelyezni.