Get Adobe Flash player

10% Kedvezmény 2020.04.14 - 05.31-ig!

Felhívjuk Tisztelt Vevőink figyelmét, hogy Budaörsi Központi irodánkban a személyes Ügyfélfogadás a koronavírus miatt elrendelt Veszélyhelyzet fennállásáig  szünetel! Telefonos és email-es érdeklődéseikre, árajánlatkérésükre ezalatt is örömmel válaszolunk. Budapesti Bemutatótermeink     közül kettő továbbra is nyitva tart és fogadja személyes Érdeklődőinket. A tolóajtók és szekrények helyszíni felmérése és beszerelése változatlanul zajlik az ajánlott védekezési protokollt betartva. 

Megértésüket köszönjük!

AGT magasfényű bútorlapok galéria

A magasfényű bútorlapos tolóajtó egyben egy magasabb kategóriás megjelenést képvisel. Igazi elegancia!

Ezek az üvegfényű anyagok a mai legújabb trendet és divatot képviselik. A magasfényű bútorlappal készült tolóajtós szekrény méltán legszebb része a lakásnak.

Fautánzatú, egyszínű, illetve virágmintás változatban is kínáljuk.  Egy ilyen tükörfényt adó anyag jelentősen " feldobja " tolóajtós szekrényünket, ha a hagyományos bútorlap tolóajtóba egy magasfényű bútorlap osztást teszünk. 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a képen látható szekrények számítógép által generált látványtervek, amelyek a valós anyagtól kis mértékben eltérhetnek.